miercuri 19 septembrie 2018 8:04 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DOSARUL transferurilor |Judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali, arestați
Adpres Market
becali2_24668700-300x169

DOSARUL transferurilor |Judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali, arestați

AdpresFM - Radio Online Stations  

becali2_24668700

Judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la solicitarea procurorilor DNA care o acuză pe judecătoare că a luat mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor.

Decizia poate fi contestată la Înalta Curte.

Judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali nu au vrut să dea declaraţii în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti.

Geanina Terceanu, judecător la Tribunalul Bucureşti, a fost reţinută joi seară de procurorii DNA.

Fraţii Ioan şi Victor Becali, care îşi execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de jucători, au fost aduşi miercuri, din Penitenciarul Poarta Albă, în Arestul Central al Capitalei, pentru a fi audiaţi de procurorii DNA.

ÂProcurorii DNA au cerut arestarea judecătoarei Geanina Terceanu şi a lui Ioan şi Victor Becali, în dosarul în care cei doi oameni de fotbal, împreună cu Cristian Borcea, sunt acuzaţi că i-au dat magistratului 220.000 de euro pentru a da o soluţie de achitare în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, joi, percheziţia, reţinerea, arestul la domiciliu şi arestarea preventivă a Geaninei Terceanu.

În acelaşi dosar, procurorii au dispus urmărirea penală în continuare, pentru dare de mită, a lui Cristian Borcea, preşedinte executiv al Clubului de fotbal „Dinamo” la data faptei. Borcea a fost dus joi la DNA, împreună cu fraţii Ioan şi Victor Becali.

Dosarul de la DNA a fost constituit în urma unui denunţ, au declarat sursele judiciare, care au precizat că Terceanu ar fi primit banii prin intermediari, care nu erau avocaţi.

sursa: Mediafax

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com