Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Dr. Flavia Groșan, Mesaj Tulburator: Opriți-i cât mai e timp. Altfel dictaturile comuniste vi se vor părea floare la ureche față de ce pot face medicii din voi.

Doctorul pneumolog Flavia Groșan vine cu un mesaj necruțător pentru autorități și le cere oamenilor să se trezească. Potrivit lui Groșan, când un medic dă ordine politice cu implicații adânci în viața socială, economică sau personală, se vâră într-o lume pe care nu o cunoaște.

In 2020 preluam de la Dan Stoica vorbele astea: Dementia medicalis

Medicina există să ne ajute să trăim, să ne sprijine viața biologică și psihică, să ne ajute să fim vitali, să ne naștem în siguranță și mamele să rămână sănătoase, dar să și murim cu demnitate (orice vindecare e o amânare a sfârșitului inevitabil). Însă medicina nu poate, nu știe să ne conducă viața. Nu trebuie și nu are ce să caute în organizarea socială și în viața personală. Poate da sfaturi nu ordine.

Medicina nu se poate substitui libertății de opinie a fiecăruia dintre noi. Unii cred că dacă sunt medici și oamenii făraș (adică politicienii) îi ascultă, au pus mâna pe stat și fac din toți, pacienții care trebuie să stea cuminți (legați sau chiar în cămăși de forță) ca să facă ce vor din ei. Ar fi vremea să vă treziți. De la farmacii se cumpără medicamente nu instrucțiuni de viață. Dați nebunii deoparte de la conducerea vieții voastre.

Când un medic dă ordine politice cu implicații adânci în viața socială, economică sau personală se vâră într-o lume pe care nu o cunoaște. Ei cred că dacă în spitale sunt stăpâni pe viața și moartea noastră își pot lărgi autoritarea și în orașe, pe străzi în casele noastre. Opriți-i! Cât mai e timp. Altfel dictaturile comuniste (cum le spuneți voi) vi se vor părea floare la ureche față de ce pot face medicii din voi! Sub zâmbetul unui om care spune că vrea să aibă grijă de voi se ascunde bisturiul unui călău.

PS:

Postarea nu se referă la sutele de mii de cadre medicale competente și cu spirit de sacrificiu pe care le respect și dintre care câte cineva știe că și iubesc personal. E împotriva unora cărora li s-a urcat la cap. Ca peste tot și în branșa asta sunt oameni sănătoși și câțiva nebuni, dar dacă ultimii câțiva ajung să decidă e vai de noi…, spune Groșan.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.