Sanatate

Dr. Flavia Grosan: Sunt supravegheata pas cu pas. Timp de 2 ani m-am protejat de furia unora. Calm baieti, ce am eu in cap nu poate sa-mi ia nimeni.

Într-o postare pe pagina de socializare, doctorul Flavia Groșan susține că i s-au adresat „blăstămății și acuze” de un grup de opozanți. Mai mult, Flavia Groșan spune că este „supravegheată păs cu pas” în activitatea sa.

Recunosc, timp de 2 ani m-ati protejat sau m-am protejat de furia unora. La ce lupta am dus cu prietenul meu Covid, aveam nevoie de un confort psihic sa pot gândi logic.

Ei, dar astăzi am dat peste un grup de opozanți. Eu nu știam nimic despre ei, dar ei știau totul despre mine. Ferească Dumnezeu, ce blăstămații, ce acuze, câta ura. Acum sunt turbați ca după 2 luni de pauza, reîncepem online-ul. Ma supraveghează pas cu pas.

Calm băieți, ce am eu in cap nu prea poate sa mi ia nimeni. Faceți voi mai academic decat mine. Amin, este mesajul postat, la 4 decembrie, de Groșan.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.