Sanatate

Dr. Pavel Chirilă: ”Există o poluare electromagnetică foarte mare în văzduh, care n-a existat niciodată în istoria omenirii”

”Nu vă expuneţi abuziv la radiaţiile UV şi electromagnetice! Deci nu numai hrana ne îmbolnăveşte, ci şi poluarea electromagnetică, abuzul de telefoane mobile, de wireless, de staţii radar, antenele de la televiziuni, microundele sau aparatele de laborator. Deci există o poluare electromagnetică foarte mare în văzduh, care n-a existat niciodată în istoria omenirii. Şi e lucru dovedit prin studii că poate da cancer. De asemenea, prevenţia se face şi prin renunţarea la fumat” a spus prof. dr. Pavel Chirilă pentru sanatosonline.ro.

Referindu-se la alimente, doctorul a reluat ceea ce a spus mereu: ”Nu consumaţi niciodată acest aliment, stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen.Zahărul alb rafinat stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen. Cancerul de sân, de colon şi de prostată apare mai frecvent la consumatorii de zahăr. Concluzia, nu consumaţi niciodată zahăr alb!”

Apariția unor viruși poate fi legată de orice, mediu, poluare, alimentație, igienă, dar nimeni deocamdată nu știe nimic cert, așa că doctorul evită să se pronunțe. Coronavirusul, care a dat peste cap omenirea, rămâne o mare enigmă și unicul aspect cert, asupra căruia savanții lumii sunt de acord, este că el se poate transmite foarte ușor de la om la om.

Aurelia Apostol, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.