Sanatate

Dr. Virgil Musta, cel care a salvat cei mai mulţi bolnavi de Covid-19: În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze

Dr. Virgil Musta, medicul din Timișoara care a reușit cele mai multe vindecări la pacienți cu Covid-19, spune că sunt voci care acționează împotriva intereselor populației și care demobilizează de la respectarea regulilor.

„În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție”, a explicat dr. Musta duminică, la Digi24.

Medicul nu exclude chiar revenirea la unele restricții, dacă trenul crescător se menține: „Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”.

Virgil Musta insistă pentru respectarea regulilor de distanțare socială și igienă și atrage atenția că, „din păcate, sunt forțe care acționează contrar intereselor populației și care demobilizează” prin mesajele transmise în spațiul public.

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire. Este cea mai ridicată cifră de la începutul relaxării măsurilor.

Aceasta, în condițiile în care au fost făcute aproximativ 8.000 de teste, mai puține decât în zilele trecute.

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.