Life Style

Draga Olteanu Matei este in lacrimi . Ce a patit vedeta teatrului romanesc

buburuza.ro   buburuza.ro

Marea actriță Draga Olteanu Matei a primit o lovitura devastatoare  în 2014, când soțul ei a murit.

Actrița nu s-a mutat în Piatra Neamț pentru că a dorit, ci pentru că a fost nevoită, îndrăgita vedetă rămânând fără casă în urmă cu mai mulți ani.
Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită când s-a trezit și cu banii luați și fără casă în București, scrie evz.ro.
“Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a știut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil și asta a coincis și cu ieșirea soțului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamț”, a povestit actrița.
Citeste si : Sute de mii de tigari confiscate de politistii ieseni

Confiscari de peste 220.000 lei, intr-o actiune a politistilor de frontiera ieseni. Politisti de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit si confiscat, in urma unei ample actiuni desfasurate in zona de competenta,  179.740 de tigari (8.987 pachete) de contrabanda, in valoare de 89.870 de lei.

*In data de 18 aprilie a.c., politisti de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei Iasi, au desfasurat o actiune complexa pe linia prevenirii si combaterii traficului cu tigari de contrabanda. In cadrul actiunii, au fost oprite in trafic si conduse la sediul ITPF Iasi un autoturism si un autocamion cu remorca, in care se aflau doi cetateni romani. In urma controlului fizic efectuat asupra autocamionului, politistii de frontiera au descoperit, in remorca acestuia, cantitatea de 159.740 de tigari (7.987 pachete), ambalate in saci de polietilena. Din verificari, s-a stabilit ca autoturismul avea rol de antemergator. 

pni.ro%20

Comment here