Actualitate

Dragnea a primit cea mai mare veste şi cea mai importantă vizită la Rahova!

Irina Tănase a ajuns la Penitemciarul Rahova, în prima vizită pe care i-o face iubitului ei, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Irina a fost însoţită şi de fiul lui Dragnea, Valentin.

Cei doi aveau o valiză, probabil cu lucruri necesare fostlui lider PSD, și au zăbovit o oră la Rahova. La plecare au refuzat să facă declarații presei.

Reamintim că, recent, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că starea lui Liviu Dragnea nu este una prea bună și că se consideră nevinovat.

Flavia Teodosiu a declarat, după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine într-o astfel de situație, subliniind că este „un om minunat” și că nu se aștepta la o condamnare.

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situație ca asta ar fi… Credeți că este ceva plăcut? E în regulă. (…) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situație de genul acesta.”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea.

Potrivit lui Teodosiu, nu au fost încă abordate discuții privind o eventuală cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim”.

Flavia Teodosiu a mai spus că Dragnea nu se aștepta la o decizie de condamnare.

„Cum să se aștepte când un om se consideră nevinovat? (se aștepta la verdict, n.r.).”, a spus avocatul.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au hotărât menținerea deciziei de condamnare de la fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.