Actualitate

Dragnea este cu moralul la pamant in inchisoare: ‹‹A ajuns sa strige numele Irinei, iar gardienii…››

Jurnalistii de la cancan.ro au obtinut declaratii exclusive de la o sursa anonima. Conform acesteia, Liviu Dragnea ar fi “capotat” in inchisoare! Fostul lider al principalului partid de guvernamant ar fi ajuns sa strige numele iubitei, Irina Tanase, iar gardienii sunt cu ochii in patru, cu ordinul clar sa evite o tragedie.

Liviu Dragnea se afla, in prezent, la Penitenciarul Rahova, unde a inceput executarea pedepsei de trei ani si sase luni de inchisoare. Insa, vreme de 21 de zile, fostul lider al PSD se va afla in carantina, pentru a fi supus unor investigatii medicale si pentru a se acomoda, in acelasi timp, cu regimul de detentie.

“Este cu moralul la pamant, inca nu-i vine sa creada ca a ajuns la inchisoare. Este intr-o stare foarte proasta, este trist si pare pierdut. A ajuns chiar sa strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar si pe al soferului. In fond, persoanele care erau tot timpul alaturi de el cand se afla in libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detentie”, a marturisit sursa jurnalistilor de la Cancan.

Asta nu este, insa, tot! La Rahova, Liviu Dragnea este pazit non-stop de gardieni, dupa ce autoritatile ar fi stabilit ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor este o persoana vulnerabila in spatele gratiilor.

“ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor, n.r.) vrea sa evite o tragedie, motiv pentru care gardienii ii acorda o atentie speciala. Nu-l scapa nicio clipa din ochi, in asa fel incat sa evite o eventuala tragedie. Au o grija aparte de el, au primit directiva clara”, mai sustine sursa respectiva.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.