Actualitate

Dragnea îi avertizează pe Dăncilă și miniștri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un avertisment extrem de dur la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea lansează un avertisment direct pentru Viorica Dăncilă. În cadrul unui interviu la Adevărul Live, liderul PSD a afirmat că, „până acum”, Viorica Dăncilă a fost un prim-ministru bun, însă urmează după alegeri o analiză.

„Eu mă aştept la fiecare să nu uite pentru ce au fost puşi unde au fost puşi”, a afirmat Dragnea, cu referire la Dăncilă şi ministri.

Întrebat care este relaţia sa cu Viorica Dăncilă în prezent, Dragnea a răspuns: „Sunt în relaţii personale numai cu femeia pe care o iubesc. O să analizăm după alegeri. Sfatul meu pentru orice om din guvern este să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că de fapt ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun.”

Articolul Dragnea îi avertizează pe Dăncilă și miniștri apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.