Actualitate

Dragnea știe? Toader dă vina și pe Camera Deputaților pentru Legea recursului compensatoriu

După ce a acuzat luni Guvernul Cioloș pentru proiectul de lege privind recursul comensatoriu, ministrul Justiției, Tudorel Toader, se disculpă din nou, marți dimineață, dând vina și pe Camera Deputaților ondusă de liderul PSD, dublu condamnat penal, Liviu Dragnea.

“Camera Deputaților a înlocuit cele 3 zile cu 6 zile considerate ca fiind executate la fiecare 30 de zile de executare a pedepsei în condiții necorespunzătoare”, scrie Toader pe Facebook, ca o concluzie a unul lung istoric al parcursului proiectului legii.

“Ministerul Justiției nu a fost de acord cu modificările propuse, luând în considerare și studiul de impact primit de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

Camera Deputaților a extins beneficiul și pentru alte criterii.

Curtea Constituțională a fost sesizată în controlul a priori.

Ministerul Justiției s-a exprimat în sensul că legea este neconstituțională”, adaugă Tudorel Toader, numit ministru la propunerea liderului ALDE, călin Popescu Tăriceanu, care și el are, la fel ca Dragnea, grave probleme penale.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.