duminică 19 august 2018 1:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Dragoş Paul Aligică | Criticatac, echivalentul intelectual, moral şi de diagnostic al dezaxatilor de la România Mare
Adpres Market
ernu-vasile

Dragoş Paul Aligică | Criticatac, echivalentul intelectual, moral şi de diagnostic al dezaxatilor de la România Mare

AdpresFM - Radio Online Stations  

ernu vasile

Iata cine mananca (n.red Vasile Ernu – Criticatac) -scuzati expresia dar alta mai exacta nu am- rahatul corectitudinii politice si aduce ritualicele acuze de rasism si fascism in Romania anului 2015:

„Cu stalinismul e mult mai ușor… simplu să lupți, maxim ce poate face e să te bage în puscarie. Pârrrț! [sic!] Să fim serioși, aici nu e nimic serios. Ei, a lupta cu un regim care nu-ți ia, ci-ți dă! [„capitalism”/”neoliberalism”], este mult mai riscant, mult mai periculos, pentru că te face un anumită formă de dependență [sic!], te pune într-o regim [sic!] de semi-sclavie în care tu nu mai poți controla [sic!].”

Cadem de acord cu totii ca aici nu e vorba de o chestiune intelectuala. Aici e vorba de ceva mult mai elementar: de nesimtire, de lipsa de criterii morale si umane minime, de absenta unei decente minime, de tupeu. Este ceva de domeniul patologiei stupiditatii, patologiei bunului simt si de domeniul socio-pshilologiei grupurilor si retelelor sociale.

NU am intrat de ani de zile pe pagina acestor nefericiti. Habar nu am cine mai scrie pe acolo. Dar a ramane asociat cu asa specimen dupa ce a declarat asta, si altele ca asta, a continua sa te afisezi public cu el, a nu te dezice, a continua sa nu iti pui intrebari, a repeta sau sustine aberatiile scoase pe banda rulanta de asta si altii ca el denota un singur lucru: un amestec de prostie, lipsa de discernamant, iresponsabiliate. Acesti indivizi s-au descalificat.

Acum: A considera relevante in dezbaterile publice acuzele si opiniile acestor mucosi moral-intelectuali, semianalfabeti si semiliterati pusi pe bagat singuri in seama, sau a da atentie celor cateva mii de dusi cu pluta care le tin isonul este echivalentul a considera serios acuzele aduse de comunitatea de cititori si autori de la Romania Mare din vremea raposatului cu rudotelul. Exact despre asta vorbim: Facand ajustarile demografice, de generatie, ideologice si vestimentare de rigoare vorbim despre echivalentul intelectual, moral si de diagnostic al dezaxatilor de la Romania Mare.

A fi acuzat de aia si aialalta de catre Romania Mare si cititorii sai e exact aia: Sa fii acuzat de Romania Mare. Iei nota, ridici din umeri si fiindca traiesti intr-o societate libera, ii bagi acolo unde le e locul si iti vezi de treaba. Asa si cu mucosii de la Romania Mica.

Exista insa ceva foarte grav in ceea ce fac neispravitii astia care se joaca de-a Romania Mica si de-a sectia de propaganda rusa anti-occidentala. Demonetizarea fascismului. Si despre asta am de gand sa revin. Pentru ca aici vorbim despre ceva serios: demonetizarea fascismului este ceva grav, care poate avea consecinte grave. Aruncand acuze aiurea, ajungem sa ne jucam cu focul. Si aici avem o problema.

 

Sursa: inliniedreapta.net

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com