Anchete

Drogat la examenul auto: Un tânar din Zalau s-a prezentat drogat la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului auto. Pe numele lui politistii au deschis un dosar penal.

Un tânăr din Zalău s-a prezentat drogat la proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Zalău, care a susţinut, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, respectiv proba practică, a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră.

În timpul probei, tânărul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină, la care participa şi presa, scrie știridecluj.ro.

Oprirea în trafic avea un rol demonstrativ, pentru a-i arăta inclusiv viitorului şofer cum trebuie să procedeze în astfel de cazuri. Poliţiştii au fost luați prin surprindere, după ce l-au testat pe tânăr pentru droguri.

Aparatul Drugtest a indicat că tânărul care susţinea examenul pentru permis consumase trei tipuri de droguri, astfel că el a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. Pe numele lui poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.