Dezvaluiri

Drulă a dat porturile de pe Dunăre fiicei unui celebru fost peremist de frunte, apropiat al PNL si in trecut, eminența cenușie ale guvernărilor PSD.

Înainte de a pleca de la Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă i-a dat pe mână porturile fiicei unui fost peremist de frunte și apropiat al PNL pe care a pus-o președinte al Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu (APDF).

În 2017, Haschka Luiza Mihaela nu părea să aibă înclinații spre mediul de afaceri, după cum observăm în declarația de avere postată în 2017 pe site-ul companiei, fără a fi reactualizată, între timp. În realitate, noul director al companiei este implicat în vreo trei societăți, scrie Replica de Constanța.

Haschka Luiza Mihaela deține trei firme: Holbina Trei Bibani SRL, cu cifra de afaceri de peste 95 623 lei și sediul în București, cu hoteluri în Deltă, aceasta fiind controlată de Iris Concept Marketing, înființată anul trecut și unde Haschka apare asociată alături de Silvia Savu, din Tulcea. Sediul societății este tot în Tulcea. Recent, cele două, împreună cu Iris Concept Marketing, au cumpărat acțiuni de la GCIT – Gestiune și Consultanță IT – SA.

Tatăl ei, Mihai Ungheanu, a fost una dintre eminențele cenușii ale guvernărilor PSD, în perioada lui Ion Iliescu. A fost jurnalist, critic literar, scriitor dar și om politic, fiind senator român, ales în Senatul României în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008 după ce a candidat pe listele PRM în județul Argeș.

Mihai Ungheanu a fost, de asemenea, secretar de stat, fără apartenență politică, la Ministerul Culturii, în Guvernul Văcăroiu, fiind subordonatul direct al lui Viorel Hrebenciuc. Între 2003 și 2006 a fost secretar general al Camerei Deputaților, când instituția a fost condusă de Valer Dorneanu, Adrian Năstase și Bogdan Olteanu, mai spune RC.

În anii ’70 – ’80, Mihai Ungheanu a fost apropiat de grupul protocroniștilor, fiind unul dintre promotorii revistei „Luceafărul”. A fost un apropiat al lui Eugen Barbu și un colaborator al revistei Săptămîna. După 1990 a colaborat cu Corneliu Vadim Tudor, înscriindu-se în PRM.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.