sâmbătă 18 august 2018 11:45 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DUBLA CRIMA din Capitală. Moartea celor doi bărbaţi vine după un alt caz suspect, în acelaşi loc
Adpres Market

DUBLA CRIMA din Capitală. Moartea celor doi bărbaţi vine după un alt caz suspect, în acelaşi loc

AdpresFM - Radio Online Stations  

Este alertă în Capitală după ce doi paznici au fost găsiţi morţi în subsolul firmei unde lucrau. Anchetatorii conturează ipoteza unei crime. Moartea celor doi vine după un alt caz nerezolvat. În urmă cu un an, un paznic care lucra la aceeaşi firmă a fost găsit fără suflare. Poliţiştii nu au încă un suspect.

 

Speriate că nu mai ajung acasă dimineaţă, rudele celor doi bărbaţi au sunat la firmă şi i-au alertat pe colegii lor. Cei doi paznici în vârstă de 52, respectiv 65 de ani intraseră în tură aseară. Astăzi, înainte de ora prânzului, au fost găsiţi morţi în subsolul clădirii.

Cei doi lucrau la un depozit de materiale de construcţii, situat într-o curte de pe Bulvardul Timişoara. Nu este exclus ca locul să fi fost vizat de hoţi.

Potrivit unor surse, cadavrele erau acoperite cu o folie. Se conturează tot mai mult ipoteza unui jaf urmat de o dublă crimă.

Criminologii cred că, dacă a fost aşa, ar putea fi mai mulţi autori.

Dan Antonescu, criminalist: „Ceva acolo, fie îi leagă pe cei doi paznici, victime ale infraţciunii, fie unul dintre ei a nimeri într-o răfuială, într-o situaţie în care nu trebuiu să rămână martori.”

Unul dintre paznici a fost găsit aproape dezbrăcat. Locul macabrei descoperiri nu ar fi fost ales întâmplător, cred experţii.

Dan Antonescu, criminalist: „Fie au fost înfoliate şi ascunde undeva, pentru a fi găsite cât mai târziu, autorii neavând posibilitatea să transporte cadavrul, fie avem de-a face cu doi indivizi, cel puţin doi care au încercat să le înfolieze cadavrele pentru a disimula crima comisă într-un loc şi a o muta în altă parte.”

Nu este exclus a moartea celor doi să fie legată de un alt caz suspect. În toamnă, un alt paznic de la aceeaşi firmă a fost găsit suflare după o lună de căutări. Cadavrul era acoperit, dar pentru că intrase în descompunere, necropsia nu a fost concludentă.

Articolul DUBLA CRIMA din Capitală. Moartea celor doi bărbaţi vine după un alt caz suspect, în acelaşi loc apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com