Actualitate

Dumitru Coarna dezlantuit, pune punctul pe i:… In Romania avem doar marionete care adopta politici de vânzare si tradare.

Deputul Dumitru Coarnă s-a dezlănțuit la adresa liderilor politici din România. Victor Orban ne arată calea de urmat, o cale bazată pe suveranitatea națională. În România din păcate nu avem oameni de stat.

Coarna: In Romania avem doar marionete care adoptă politici de vânzare și trădare.

Deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte, începând cu data de 4 aprilie 2022, din grupul parlamentar al PSD. Acesta va activa ca parlamentar neafiliat. Eu am venit ca sa demonstrez că se poate altfel. Rămân, deocamdată, deputat independent. Sunt în zona neafiliaților.

Coarna: Mă simt extrem de bine, mă simt liber. (…)

Pentru mine este o mare dezamăgire PSD. Mă refer la nivel național. E o ruptură majoră între conducere și electorat, a declarat, printre altele, deputatul Dumitru Coarnă.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.