Social Media

”Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“- Ștefan Bănică. Iată cum vede artistul viața!

”Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“- Ștefan Bănică. Iată cum vede artistul viața!

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a spus Bănică la finalul unei piese dedicată fiicei sale, care a împlinit 11 ani, unicul copil din căsătoria cu Andreea Marin.

Cu alte cuvinte, anunțul a fost făcut în timpul concertului său de la Sala Palatului din București, în aplauzele celor peste 4.000 de spectatori aflați în sală sambătă, 15 decembrie.

Ştefan Bănică (51 ani) şi Lavinia Pârva (34 ani) s-au căsătorit civil anul trecut, după şase ani de relaţie, în compania celor mai buni prieteni ai cuplului. Artistul urmează să fie tătic pentru a treia oară, Lavinia fiind însărcinată.

Nu putem să îi dorim altceva decât sarcina ușoară!

Daca va plac articolele noastre va rugam frumos sa nu uitati sa va abonati cu un LIKE la pagina de facebook! Sarbatori Fericitate cu drag echipa <3

SURSA


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.