vineri 21 septembrie 2018 6:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / După moartea Israelei, vestea despre Liviu Arteni a picat ca un trăsnet. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp….
Adpres Market

După moartea Israelei, vestea despre Liviu Arteni a picat ca un trăsnet. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp….

AdpresFM - Radio Online Stations  

Liviu Arteni este în prezent într-o situație foarte complicată. Apropiații spun că fostul soț al Israelei Vodovoz ar fi în pericol.

Se pare că acesta a plecat timp de 3 luni în Alicante, Spania, unde voia să găsească o casă în care să se mute cu fosta soție.

Cei doi făcuseră pace după ce bărbatul a acceptat să urmeze un program în cadrul unei clinici de dezalcoolizare.

În plus, Israela trebuia să lichideze toate proprietățile pe care le deținea în România, pentru a se muta definitiv în Alicante cu Liviu.

Apropiații familiei spun că Liviu era dependent financiar de Israela, însă nici acesta nu mai stătea atât de bine la capitolul financiar…

Tocmai de aceea Liviu a devenit foarte vulnerabil, fapt care ar explica și reacția sa vocală și extrem de îndurerată la aflarea veștii morții Israelei.

Aceiași apropiați spun că de aici și până la alcool, ar mai fi pentru Liviu decât un singur pas, pe care toți se tem că îl va face curând. Drept urmare, Liviu se află într-un real pericol.

„Cea mai mare teama a noastra este ca Liviu se poate intoarce oricand la vechiul stil de viata.

El a avut o problema mare cu alcoolul, a fost dependent ani intregi si de cateva luni nu a mai pus strop in gura. Uneori, cand bea, devine destul de violent, asa a fost si cand s-a ridicat sa-l bata pe Catalin Maruta in direct.

Nu se mai poate controla. Poate oricand aluneca spre acea latura mai intunecata a lui, acum ca toate sperantele lui s-au naruit. Liviu chiar este in pericol”, a povestit un apropiat al lui Liviu, potrivit wowbiz.ro.

VĂ AMINTIM CĂ:

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în locuința ei, pe data de 9 martie. O prietenă a vedetei a acceptat invitația unei televiziuni și a vorbit despre ultimele clipe petrecute alături de ea, făcând, însă, în același timp, și dezvăluiri dureroase.

„Am vorbit cu Israela cu două zile înainte să moară, era speriată. Am sunat-o după interviu şi când a răspuns mi-a spus în engleză: this is the police, what do you want?! i-am spus că sunt eu şi şi-a schimbat vocea, era foarte speriată, posibil că a primit nişte ameninţări, ea a răspuns în engleză avea o voce răguşită şi mi-a spus să o scuz că are nişte probleme, nu ştiu cine o sunase şi ea nu cunoştea numărul de pe care am sunat-o.

Era un număr străin, am vorbit vreo 45 de minute şi am vorbit despre relaţia cu Liviu şi suferea foarte mult. A dat multă dragoste unei persoane nepotrivite, mi-a spus că a piedut mulţi bani şi a vândut tot, mi-a spus că nu o să o mai prind în viaţă că astmul o omoară, i-am spus să nu vorbescă aşa, s-a încheiat discuţia, am vorbit foarte mult timp.”, a declarat prietena Israelei, potrivit spynews.ro.

VĂ AMINTIM CĂ:

După trecerea în neființă a Israelei Vodovoz, pare că scandalul va continua sub forma războiului aprig pe averea răposatei…

Iar războiul va fi unul lung fiindcă, spre surprinderea tuturor, Liviu Arteni, fostul ei soț, bărbat de care a divorțat în secret chiar anul trecut, are dreptul să moștenească o parte din averea milionarei.

„La cum o cunoașteți pe Israela, credeți că ar fi putut lăsa pe cineva de izbeliște? Nu, ea era de o generozitate ieșită din comun”, a declarat avocata Israelei Vodovoz.

Mai mult, avocata Rodica Bucur a mai precizat că Liviu Arteni este parte din masa succesorală, conform contractului pe care l-au făcut în fața notarului, în momentul divorțului.

„Nu știu exact ce cotă de moștenire are și nici nu știu care este averea despre care discutăm. Dar Liviu Arteni va avea dreptul la o parte din ceea ce a rămas după doamnă.

Divorțul, care a avut loc, anul trecut, în fața unui notar cât se poate de serios, parafat și semnat în prezența părților, prevede asta”, a explicat Rodica Bucur, potrivit spynews.ro.

Vă amintim că în urmă cu un an, Liviu Arteni declara că se află într-un adevărat impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. Despre acest lucru el a vorbit, prin intervenție telefonică, în cadrul unei emisiuni televizate:

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat din tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vin. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine.

Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Autopsia a durat trei ore, iar legiștii au stabilit că decesul nu a fost unul traumatic: „Cu certitudine, nu vorbim de un deces traumatic, produs prin violență. Nu au fost găsite nici un fel de urme de violență pe corpul femeii.

Decesul a survenit ca urmare a unei puternice hemoragii digestive, adică o acumulare mare de sânge care a ajuns în burtă, pe fondul unei boli mai vechi.

Au fost recoltate probe pentru anatomie patologică și pentru toxicologie pentru a stabili cauzele care au condus la această sângerare abundentă.

Când vom avea și aceste rezultate, vom definitiva raportul medico-legal cu privire la cauzele acestui deces”, au explicat surse judiciare, potrivit libertatea.ro.

De acest caz s-au interesat, telefonic, reprezentanți ai Ambasadei Israelului la București care se vor implica, spun unele surse, în demersurile care pentru repatrierea trupului femeii în Israel.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com