marți 25 septembrie 2018 4:05 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / E foarte discret când vine vorba de viața personală așa că puțini au văzut-o pe soția lui Mihai Dedu. Adriana e frumoasă, fină, elegantă și i-a dăruit un băiat care are acum 17 ani. Iată aici imgini cu superba familie:
Adpres Market
Mihai-Dedu-

E foarte discret când vine vorba de viața personală așa că puțini au văzut-o pe soția lui Mihai Dedu. Adriana e frumoasă, fină, elegantă și i-a dăruit un băiat care are acum 17 ani. Iată aici imgini cu superba familie:

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Pe Mihai Dedu îl vedem în fiecare dimineață, de luni până vineri, la pupitrul Știrilor Pro Tv, dar foarte puține știm despre viața sa dincolo de ecranul televizorului. Ei bine, prezentatorul Tv se poate mândri cu o familie frumoasă și foarte unită.

Mihai Dedu este o prezență destul de rară la evenimentele mondene și preferă să-și țină familia departe de camerele de filmat, foarte puține fiind aparițiile în public alături de soția sa sau de fiul său. Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care se bucură de o căsnicie trainică care a reușit să treacă proba timpului. Indrăgitul prezentator Tv este căsătorit cu Adriana Dedu și au împreună un băiat în vârstă de 17 ani, pe nume Matei Dedu.

Dacă Mihai Dedu nu interacționează foarte mult pe rețelele de socializare, fiul său este foarte activ, dovadă fiind și fotografiile pe care acesta le publică cu regularitate. Matei este pasionat de sport, asemenea tatălui său care a fost de cinci ori campion național la atletism, însă a preferat fotbalul și joacă încă de la vârstă de 10 ani.
Mihai Dedu a împlinit pe 10 iulie vârsta de 50 de ani și jumătate din viață și-a dedicat-o prezentării jurnalelor de știri. A fost coleg de pupitru cu Andreea Berecleanu, Florina Fernandez, Olivia Steer, Oana Andoni, Andreea Liptak și, în prezent, cu Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

Preluare de pe: frumusetile.com

E foarte discret când vine vorba de viața personală așa că puțini au văzut-o pe soția lui Mihai Dedu. Adriana e frumoasă, fină, elegantă și i-a dăruit un băiat care are acum 17 ani. Iată aici imgini cu superba familie:
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com