duminică 19 august 2018 1:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / E in COMA! – Vesti proaste pentru fani despre un MARE ARTIST al ROMANIEI
Adpres Market

E in COMA! – Vesti proaste pentru fani despre un MARE ARTIST al ROMANIEI

AdpresFM - Radio Online Stations  

Paul Surugiu, cunoscut publicului drept Fuego, a scris un mesaj emoționant pentru Maria Butaciu (78 de ani).

Cântăreața de muzică populară a fost internată în spital, în urmă cu o lună, iar starea ei este una gravă. Interpreta se află sub atenta supraveghere a medicilor. Fuego speră că aceasta își va reveni și a transmis un mesaj în numele tuturor artiștilor.

„Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume! De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează!

Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști! Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă! Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, firule, măi fir de iarbă”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Maria Butaciu, vegheată de fiica sa
Conform apropiaților, Maria Butaciua suferit un accident vascular. Cel mai cunoscut cântec al Mariei Butaciu este ”Bade, pălărie nouă”. O altă piesă foarte cunoscută este ”Cui nu-i place dragostea”. La căpătâiul său se află unica ei fiică. Maria Butaciu s-a născut pe 19 februarie 1940, în comuna Salva, Bistrița-Năsăud, iar în anul 2001 a fost numită „Cetățean de onoare al municipiului București”.

Articolul E in COMA! – Vesti proaste pentru fani despre un MARE ARTIST al ROMANIEI apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com