Actualitate

E o teribilă ironie a sorții că Guvernul stă la mâna lui Ponta

 Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a declarat joi că este ”o teribilă ironie a sorții că Guvernul stă la mâna lui Ponta. El a mai afirmat că Partidul Mișcarea Populară ar trebui să susțină Guvernul Orban, dar atrage atenția că e nevoie de multă prudență.

”Vă dați seama ce ironie: în 2014 am votat Iohannis nu de dragul lui Iohannis, ci ca să scăpăm de Ponta, iar după cinci ani ne trezim iarăși cu Ponta în postură de mare mahăr, de broker de putere, el e omul care trage toate sforile (…). Mi se pare o teribilă ironie a sorții să ne trezim cu același Victor Ponta de care am vrut să scăpăm”, a declarat la RFI Theodor Paleologu.

Candidatul PMP la Președinție crede că Partidul Mișcarea Populară ar trebui să susțină Guvernul Orban, dar atrage atenția că e nevoie de multă prudență.

”Nu e treaba mea să fac recomandări, tocmai pentru că nu sunt membru PMP (…). Cred că e nevoie de foarte mare prudență. Cred pe de altă parte că România are nevoie de un Guvern. PMP-ul cred că trebuie să susțină acest Guvern, eventual, de ce nu, să intre în Guvern, dar, atenție, stăm la mâna lui Ponta, asta e realitatea”, a adăugat Paleologu.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.