Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

EBa, eminența cenușie a familiei Băsescu, consiliează pe bani frumoși în Parlament

eba scaled

Elena Băsescu este, de patru luni, consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților. În vremea președinției tatălui era angajată pe mulți dolari tot consilier la o firmă privată pe unde nu dădea, fiindcă leafa îi venea acasă, spun surse din firmă.

Evident, la o analiză sinceră și brutală, meritul pentru care ocupă această funcție nu poate fi altul decât cel care a propulsat-o și ca reprezentant al României în Parlamentul European – este fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au întâlnit-o în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa, iar parlamentarii comisiei pe care o consiliază habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

„Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, aceasta trebuie să se mulțumească cu o leafă de doar 6.000 de lei lunar.

Mai mult pe 3dots.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.