sâmbătă 22 septembrie 2018 9:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ECHIPA NAŢIONALĂ, OMAGIU pentru victimele # COLECTIV | În meciul cu Italia vor evolua cu numere negre pe tricouri, iar cifrele vor fi formate din numele celor tinerilor decedaţi în tragedie
Adpres Market
echipa-nationala-de-fotbal-omagiu-colectiv

ECHIPA NAŢIONALĂ, OMAGIU pentru victimele # COLECTIV | În meciul cu Italia vor evolua cu numere negre pe tricouri, iar cifrele vor fi formate din numele celor tinerilor decedaţi în tragedie

AdpresFM - Radio Online Stations  

echipa nationala de fotbal - omagiu colectiv

Gest unic în istoria naţionalei pentru victimele din Clubul Colectiv. Tricolorii pregătesc un moment special la meciul cu Italia, informează stiripesurse.ro

Elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, formate din numele persoanelor decedate după incendiul din clubul bucureştean.

„Naţionala” României va omagia persoanele dispărute după incendiul din clubul Colectiv în meciul cu Italia, amicalul de la începutul săptămînii viitoare. Concret, elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, în locul celor tradiţionale, albastre.

Cifrele vor fi formate din numele celor 53 de victime din tragedie. După partida ce se va desfăşura la Bologna, tricourile vor fi scoase la licitație, iar banii strînși vor fi donați familiilor victimelor.

În plus, se va ţine un minut de reculegere, iar fotbaliştii noştri vor evolua cu banderole negre. S-a încercat şi intrarea pe teren cu un banner special, ţinut de toţi jucătorii, însă momentul nu va avea loc. Motivul, gazdele pregătiseră deja un act asemănător, dedicat micuţilor bolnavi de cancer din Peninsulă, iar românii vor respecta opţiunea gazdelor.

Aseară, la ora 21:00, „tricolorii” s-au recules în faţa fabricii Pionierul, locul tragediei de acum aproape două săptămîni. În frunte cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi preşedintele FRF Răzvan Burleanu, componenţii „naţionalei” au aprins lumînări şi candele.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com