Dezvaluiri

Educatoarea Karina Bode, soția ministrului de Interne, Bode, instalată de ministrul Educației pe un post dedicat.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a instalat-o vineri pe educatoarea Karina Bode, soţia colegului său de Guvern, Lucian Bode, la Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, aflat în subordinea Ministerului Educaţiei, „pe un post dedicat”.
Locian Bode, Karina Bode si Sorin Campeanu

Educatoarea Karina Bode ar urma să fie detașată astfel de pe funcția de director al Grădiniței nr.12 din Zalău direct în corpul experților în științele educației și politici publice, în instituția care concepe subiectele tuturor examenelor naționale și care creează curriculumul școlar, deși în urmă cu 4 zile Inspectoratul Școlar Sălaj a numit un alt director la grădinița condusă din 2016 de soția ministrului de Interne, scrie presa locală, citată de G4Media.

Potrivit surselor Edupedu.ro, Karina Bode ar fi fost instalată vineri, 20 august 2021, la Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, în cadrul unei vizite efectuate alături de doi miniștri din Guvernul Cîțu: ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care este soțul acesteia.

„I se creează un departament de educație timpurie”, care până în prezent nu există în noul Centru care a absorbit Institutul de Științe ale Educației, potrivit surselor politice citate de G4Media.

Conform unor surse guvernamentale citate de G4Media, Karina Bode ar fi „refuzat” un post de conducere în Centrul din subordinea Ministerului Educației care concepe toate subiectele de examen național și ce reunește experți în politici publice și în științele educației, dorind să fie „simplu angajat care să se ocupe de educație timpurie”.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.