Social Media

El pur și simplu a vrut să o susțină pe mama sa și a postat tabloul ei pe Internet. Și deodată a început un flashmob demențial!

Utilizatorul Reddit cu nickname-ul Gaddafo a vrut să o susțină pe mama sa, care a început să învețe să picteze la o vârstă înaintată. Tânărul nici nu și-a imaginat care puteau fi consecințele! Astfel, el a postat tabloul mamei sale, care considera că pasărea ei nu va fi pe placul nimănui. Apropo, acesta era al doilea tablou pictat de artista începătoare.

Pe Imgur poza mamei cu tabloul a adunat mai mult de 1.000.000 vizualizări în 5 zile.

MAMA TIMIDĂ ȘI PASĂREA EI

Iar apoi a început un flashmob spontan. Primul a fost utilizatorul cu nickname-ul k_z.

„AM DESENAT-O PE MAMA CUIVA.”

Fiul i-a arătat mămicii celebre acest tablou și ea a fost încântată de el. Tânărul i-a mulțumit pictorului, iar acesta a vrut să-i dăruiască lucrarea sa. Ei au făcut schimb de adrese! Dar aceasta a fost doar prima filă din succesiunea evenimentelor plăcute, care au avut loc în continuare. Ștafeta pictorului k_z a fost preluată de domnișoara cu nickname-ul lillyofthenight.

„L-AM DESENAT PE TÂNĂRUL, CARE A PICTAT-O PE MAMA CUIVA.”

Deja la această etapă totul a ieșit de sub control, deoarece pe artistul k_z l-a desenat încă un utilizator vesel de pe Reddit, înregistrat ca Stoshue.

TIPUL/MAMA

Mai departe — mai mult. Șase oameni diferiți au dorit deodată să o picteze pe domnișoara „lillyofthenight”. Ca să nu se încurce, proprietarul postării Gaddafo a realizat o diagramă interactivă. Iată cum arată aceasta! Constă din 8 nivele!

PE DIAGRAMĂ ESTE PREZENTAT CINE PE CINE A PICTAT.

NIVELUL 3. „AM PICTAT-O PE TÂNĂRA, CARE L-A DESENAT PE TÂNĂRUL, CARE A REPREZENTAT-O PE MAMA, CARE A PICTAT PASĂREA.”

NIVELUL 4

NIVELUL 5

NIVELUL 6

NIVELUL 7

NIVELUL 8

Aceasta a fost ultima parte din flashmob. Astfel, toți cei care au reușit s-au distrat de minune!

V-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor voștri!

The post El pur și simplu a vrut să o susțină pe mama sa și a postat tabloul ei pe Internet. Și deodată a început un flashmob demențial! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.