Social Media

Elena Cârstea are probleme grave de sănătate, în America

Îndrăgita interpretă Elena Cârstea, care a plecat în America pentru un trai mai bun, se confruntă acum cu grave probleme de sănătate. De curând, ea li s-a plâns fanilor de suferința pe care o îndură în anumite momente.
În urmă cu 14 ani, Elena Cârstea a plecat din România pentru a se stabili în America. Acolo, a încercat o reconversie profesională și s-a făcut agent imobiliar, însă, în ultima perioadă, viața ei nu a fost deloc liniștită. Stabilită pe tărâm american, împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19, dar și probleme de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

Elena Cârstea are probleme de sănătate
Departe de țara natală și cu gândul la o viață mult mai bună, artista se confruntă cu anumite probleme care i-au dat viața peste cap. Chiar dacă are parte și de momente de liniște alături de soțul ei, artista are și momente care nu îi dau pace. Acum, Elena Cârstea le-a vorbit fanilor săi despre problemele cu care se confruntă.
În ultimul timp, artista a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme stomatologice.
„Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea pe pagina sa de Facebook.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.