Actualitate

Elena Udrea a blestemat-o ca la uşa cortului pe judecătoarea care a condamnat-o

udrea 2 1

Elena Udrea, care după niște ani trăiți în străinătate, unde a fugit de pedepse, și-a continuat ”ca mamă onorabilă” viața de lux în țară, unde a tras, conform multor surse, sforile, mai ales prin protectorul ei Băsescu, spre a scăpa de lege, a fost condamnată la 8 ani de pușcărie. Ea a blestemat-o pe judecătoarea care a pronunțat sentința ”să simtă copiii ei ce simt copiii mei”.

Mama Udrea a umplut viața românilor și-n noaptea de Revelion unde a fost ”cu mască” supervedetă, culmea la un post al lui Voiculescu,. Tot la un post din același grup și-a proferat blestemele clasice la noi, care fac apel la mame, copii etc. ”Unde să mai fug? Italia a schimbat legea, nu mai ia în considerare executarea pedepselor primite în alta țară”, a spus Udrea realizatoarei Bîrzilă.

Pedeapsa, care poate fi atacată, vizează doar un aspect al carierei de corupt din viața dublei ministrese, fiindcă ”dosarele ei grele” sunt încă ținute în sertare, iar un cunoscător al cazului spune că pentru Udrea ar mai trebui inventate două vieți spre a face pușcăria pe care o merită.

D. Dumitru. AMPress

 

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.