miercuri 19 septembrie 2018 8:21 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Elena Udrea aruncă BOMBA! | Procurori din DIICOT ȘI DNA își petrec vacanțele pe Coasta de Azur cu mogulul energiei
Adpres Market
636x395_udreanas-600x372

Elena Udrea aruncă BOMBA! | Procurori din DIICOT ȘI DNA își petrec vacanțele pe Coasta de Azur cu mogulul energiei

AdpresFM - Radio Online Stations  

636x395_udreanasElena Udrea a declarat în cadrul emisiunii X-Press, difuzată pe B1 TV și moderată de Sabin Orcan că votul deputaților prin care s-a încuviințat cererea de arestare prevenitvă este o „victorie”, relatează flux24.ro.

Totodată în una din spețele noului dosar deschis pe numele ei  Parchetul spune ca a primit mită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu. .

Aceasta a declarat că l-a văzut o singură dată, în 2005, și că e exclus faptul ca ea să fi pretins sau primit bani de la el. Întrebată de ce nu s-a dispus nicio acțiune pentru aducerea lui în țară, fiind implicat în acest dosar, Udrea a declarat că avea în anturajul său „procurori de la DNA și DIICOT”.

„Eu vă spun un lucru, Buzăianu petrecea vacanțe pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT ȘI DNA. Din anturajul lui, se povestește că făceau parte și procurori. Că erau prieteni sau pur și simplu făceau parte din anturajul său ca urmare a problemelor pe care le avea rămâne de văzut”, a declarat Udrea.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com