Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Emil Boc, în direct, de la «Hristos s-a înălțat!» la «f… mama mă-sii»

boc diicot 1

Cunoscut ca un politician cu o conduită echilibrată, primarul Clujului, Emil Boc, a surprins când a izbucnit în direct la un post de radio din Cluj şi a ”scăpat” o înjurătură printre dinţi, fără să mai ţină cont că emisiunea era transmisă în direct.

Fostul premier Emil Boc a fost invitat, joi, 10 iunie, la emisiunea ”Napoca Live”, difuzată de postul de radio Napoca FM.

După un început pios, în care l-a salutat creștinește pe realizatorul emisiunii, ”Hristos s-a înălțat!”, în cadrul discuției, în momentul în care s-a ajuns la dezvoltatorii imobiliar care încalcă legea şi transformă garajele în apartamente, Emil Boc s-a înfuriat şi a înjurat fără să mai țină cont că se afla în direct.

”Nu ştiu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. Vă plângeţi că nu aveţi locuri de parcare şi ei fac apartamente, f… mama mă-sii.”, a răbufnit  Emil Boc.

Mai mult pe 3dots.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.