Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Jurnal Intim

Emilia, 16 ani: Mă bucuram să văd cum crește numărul urmăritorilor

“Aici, în această școală, am auzit despre mine că sunt prea slabă, prea mică, că am pieptul prea mic sau picioarele nepotrivite, că n-aș fi sexy, că nu snt interesantă pe online sau demodată….. 

La început eram mai neîndemânatică, nu prea știam ce să filmez, dar cu timpul, vlogul m-a motivat să învăț să-mi formulez gândurile, să spun ce gândesc. De la urmăritori am auzit și lucruri bune despre corpul meu. Asta mă ajuta să-mi refac încrederea. Mă simțeam apreciată de cei din jur, simțeam că sunt acceptată așa cum sunt… Mă bucuram mult să văd cum crește numărul urmăritorilor, iar o dată cu asta creștea și curajul meu de a experimenta filmări cu hainele mele, machiaj sau distracții.

Primele comentarii răutăcioase le-am blocat. Dar, cu cât creștea vizibilitatea contului meu, cu atât ele erau mai multe. Îmi era imposibil să le urmăresc pe toate…Despre cum e să-ți fugă pământul de sub picioare am aflat în ziua când Alina, colega mea, mi-a deschis un link…

N-am mers la lecții în următoarea perioadă. Toată școala știa despre cum au fost utilizate acele imagini cu mine. Ajunsesem subiect de bârfe. Nu puteam să-i văd pe colegi cum șoșotesc între ei sau fac glume pe seama mea.

Părinții au aflat prea târziu. Din cauza absențelor nu am fost admisă la examene. Eram abătută și mă simțeam pierdută. Nimic nu avea sens…până-n ziua când am format telefonul copilului și am înțeles că nu sunt singură. Am înțeles că merită să vorbesc despre cele întâmplate și că pot să schimb lucrurile.”


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.