miercuri 26 septembrie 2018 7:37 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Englezii sunt de fapt arabi, dar au planuri mari cu Dinamo! Adrian Thiess: ”Vor fi investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!”
Adpres Market

Englezii sunt de fapt arabi, dar au planuri mari cu Dinamo! Adrian Thiess: ”Vor fi investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dinamo parcurge una dintre cele mai negre perioade din istorie, după ce a ratat calificarea în play-off iar în această vară se vor împlini 11 ani de la ultimul titlu în Ștefan cel Mare. Iată însă că roș-albii au și un motiv de speranță. Se pare că există niște investitori dispuși să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță, după cum a dezvăluit omul de afaceri Adrian Thiess (foto).

Acesta susține că cei care vor să investească la Dinamo sunt extrem de serioși și că în momentul în care își vor declina identitatea, vor produce o surpriză majoră în fotbalul românesc.

”Din punctul de vedere al seriozității potențialilor cumpărători, nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să își facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple așa ceva. Vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!”, a spus Thiess, pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit aceleiași surse, în spatele acestei afaceri ar sta chiar Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo, care nu vrea să iasă, momentan, în prim plan. Discuțiile dintre cele două părți se pare că ar fi demerat deja de ceva vreme, primele negocieri purtându-se la Dubai. Badea este interfața unui grup de investiții din Orientul Mijlociu, care are birouri și în Anglia. De altfel, în momentul în care Miriuță a fost demis și înlocuit cu Bratu, Ionuț Negoiță se afla la Dubai, pentru aceste discuții de vânzare a clubului.

”Despre domnul Badea, pot spune că a fost prima persoană de legătură în momentul în care s-a pus problema implicării mele în calitate de consultant al potențialului cumpărător. Era firesc să apelez la domnul Badea, pentru că dumnealui cunoaște situația clubului. Mai ales că deține sechestru pe 22% din acțiuni. A fost încântat de ce i-am spus și de ce vor să facă potențialii cumpărători. L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potențialul cumpărător și domnul Negoiță. Dumnealui are un rol important și dorește ca vânzarea să aibă loc”, a precizat același Adrian Thiess.

Prin această afacere, Nicolae Badea intenționează să-și recupereze și datoria pe care Negoiță o are la el de când i-a vândut acțiunile clubului. Patronul lanțului hotelier RIN a luat în 2013 pachetul de acțiuni al lui Badea, dar l-a tot amânat pe Badea cu plata. Aceste amânări l-ar fi costat pe Negoiță o dobândă de 1.500.000 de euro, adică, în total,  trebuie să-i returneze lui Badea aproximativ 3,5 milioane de euro.

Articolul Englezii sunt de fapt arabi, dar au planuri mari cu Dinamo! Adrian Thiess: ”Vor fi investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com