Actualitate

Episcopia a donat 20.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea

Episcopia Tulcii a anunţat, luni, pe site-ul propriu, că a donat 20.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) pentru ca instituţia medicală să poată achiziţiona materialele necesare în acţiunile de prevenire şi combatere a noului coronavirus.

Decizia de donaţie a fost aprobată săptămâna trecută de Consiliul Eparhial în urma unui apel făcut public de conducerea SJU de a sprijini financiar unitatea medicală în contextul pandemiei de coronavirus.

„În data de 30 martie 2020, Episcopia Tulcii a făcut o donaţie de 20.000 de lei către SJU Tulcea pentru achiziţia de materiale sanitare şi aparatura necesară combaterii Covid-19. Prin această acţiune, Episcopia Tulcii continuă să fie alături, cu rugăciunea şi cu fapta bună, de toţi cei care cu credinţă în Dumnezeu şi cu profesionalism îşi asumă misiunea de a sluji şi ocroti viaţa şi sănătatea oamenilor”, se arată în comunicatul Episcopiei Tulcii.

În urmă cu aproape o săptămână, conducerea SJU a făcut un apel public către agenţii economici din judeţ pentru a sprijini financiar unitatea în vederea achiziţionării de materiale medicale necesare în actualul context.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.