Actualitate

Erdogan, Ankara: Turcia a notificat NATO ca va spune nu hotarat intrarii Finlandei si Suediei in Alianta Nord Atlantica. Mai mult a adaugat ca Turcia nu va renunta niciodata la gazul rusesc.

Ankara a informat liderii țărilor NATO că va spune „nu” intrării Suediei și Finlandei în alianță. Acest lucru a fost declarat de președintele turc Recep Tayyip Erdogan (foto).

Erdogan: Turcia a notificat NATO că va spune nu apartenenței Finlandei și Suediei. El a subliniat că Turcia se opune în continuare extinderii blocului militar . Șeful statului a menționat că nu a vrut să facă aceeași greșeală de două ori. După cum a explicat liderul turc, Ankara va continua cu hotărâre politica schițată anterior asupra NATO.

„Le-am transmis partenerilor noștri că vom spune nu intrarii Finlandei și Suediei in Alianța Nord-Atlantică, ne vom continua drumul în aceeași direcție”, a mai adaugat Erdogan.

Mai mult, președintele turc a mai adăugat că țara sa nu va renunța la gazele rusești. Anul viitor, a subliniat Erdogan, este planificată lansarea unui proiect comun al centralei nucleare Akkuyu cu Federația Rusă.

„Aceasta este o problemă strategică pentru noi”, a conchis el…

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.