miercuri 17 octombrie 2018 7:03 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Eroul care a intrat de 3 ori în „iad” | Cine este Radu Alexandru, bărbatul de etnie romă care a scos 3 oameni din Colectiv
Adpres Market
incendiu_colective_885270001

Eroul care a intrat de 3 ori în „iad” | Cine este Radu Alexandru, bărbatul de etnie romă care a scos 3 oameni din Colectiv

AdpresFM - Radio Online Stations  

incendiu_colective_88527000Numarul mortilor in tragedia de la Colectiv ar fi putut fi mai mare daca nu ar fi intervenit atunci mai multi eroi, care si-au riscat viata pentru a-i salva pe cei captivi in club.

Operatorul Pro TV Mario Ionescu a fost martor la infernul de vineri noaptea si a povestit cum Radu Ciprian Alexandru, un barbat de etnie roma, a intrat de trei ori in „iad” si a scos trei oameni.

„Daca Romania cauta eroi permiteti-mi sa va arat eu unul! Este in dreapta imaginii, Sandu Gemanaru pe numele sau Radu Ciprian Alexandru, de etnie roma! E important, el a intrat de trei ori in ” iad” si a scos trei oameni! Nu era in club, a venit, a vazut si nu a stat pe margine! Este un antrenor de box pentru copii, tata a doi copii, traieste din sala sa de box, da e rom si a ales sa-si riste viata pentru niste tineri necunoscuti!?”, a scris Mario Ionescu, pe pagina sa de Facebook.

radu

„Important este ca nu am stat la 300 de metri si am incercat sa fac ceva, sa pun mana sa car, sa scot pe cineva afara, sa fac orice…Am plans din simplu fapt ca sunt om si am vazut copii morti, iar mamele lor le strigau numele. Porki (POPESCU FLORIN) este cu adevarat un super erou pentru ca a intrat si a salvat vieti oameni vii. Care acum se zbat sa traiasca. Iar el acum este la reanimare. Sa ne rugam pentru fratele nostru Porky si pentru toti oamenii”, a marturisit la randul sau Radu Ciprian Alexandru.

sursa: stirileprotv.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com