Actualitate

Eroul de la Piatra Neamț și-a revenit

Medicul care a suferit arsuri mari în incendiul de la Piatra Neamț se simte bine, a fost transferat la un alt spital din Belgia, și începe a doua etapă a reabilitării sale.

Medicul erou care a scos din flăcări pacienții de la Terapie Intensivă a stat trei săptămâni în comă artificială. Suferise arsuri pe o mare suprafață din corp, iar medicii erau rezervați în privința sa.

Cătălin Denciu, medicul erou din Piatra Neamț a intrat într-o altă etapă de reabilitare. El se află în Belgia și a fost transferat la Spitalul Saint-Luc, după ce, în primă fază a fost ținut trei săptămâni în comă artificială. Medicul erou a făcut primele declarații după perioada grea prin care a trecut. El a spus că încet încet a început să se miște, iar astăzi poate din nou să meargă pe bicicletă, iar acesta este un progres major.

Cu toate astea, este cale lungă până se va recupera complet. Deocamdată încă are dificultăți în îndoirea brațelor.

„Am reușit treptat să mă mișc și să merg din nou. Astăzi pot deja să merg cu bicicleta. Îndoirea brațelor este încă dificilă, așa că urmez o mulțime de ședințe cu kinetoterapeuții și terapeutul ocupațional pentru a învăța să mișc coatele din nou. Reabilitarea este departe de a se termina, dar știu că trebuie să dau totul pentru a mă simți din nou mai bine. Voi continua să lucrez pentru a reuși”, a declarat Cătălin Denciu pentru o publicație din Belgia.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.