vineri 21 septembrie 2018 6:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ESCROCHERIA”ACOPERISUL”-o noua metoda de INSELACIUNE care face ravagii in ROMANIA
Adpres Market

ESCROCHERIA”ACOPERISUL”-o noua metoda de INSELACIUNE care face ravagii in ROMANIA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Escrocheria „Acoperișul” a păgubit mii de persoane cu sume foarte mari.

Victimele erau oameni care locuiesc la casă. Ei primeau diverse oferte pentru reparația acoperișurilor constând în sume derizorii. Sumele erau atât de mici, încât oamenii sunau mai mult din curiozitate să vadă dacă este posibil ca acoperișul casei să le fie reparat cu o sumă atât de mică.

Odată ce contactau firma cu oferte extraordinar de mici, intrau în scenă „actorii”, cei care păcăleau victimele că este vorba despre o ofertă cât se poate de serioasă. La telefon oamenilor li se spunea din nou o sumă foarte mică, dar care va putea fi stabilită exact după ce un inginer va face măsurătorile de rigoare.

Așa-zișii ingineri ajungeau la locuințele păgubiților și stabileau un preț derizoriu pentru fiecare metru pătrat din acoperiș. De fapt singurul scop urmărit era decopertarea acoperișului, pentru ca ulterior, angajații să își dea arama pe față. Odată dat jos acoperișul, patronii începeau să „umfle” prețurile pe motiv că au apărut probleme care nu făceau parte din înțelegerea inițială.

Oamenii, disperați acceptau să plătească sumele suplimentare de teama de a nu rămâne fără acoperiș odată cu apropierea frigului. Tâlharii profitau de disperarea oamenilor și plusau ajungând la sume exorbitante. Cei care nu acceptau de bunăvoie, erau amenințați cu bătaia.

Astfel, o familie a ajuns să plătească în loc de 4000 de euro, peste 23 000 de euro. Cazurile sunt numeroase, însă prea puțini au depus plângere la poliție.

Sursa: dcnews.ro

Post-ul ESCROCHERIA”ACOPERISUL”-o noua metoda de INSELACIUNE care face ravagii in ROMANIA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com