duminică 19 august 2018 9:18 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / Este cel mai bogat copil din lume, la doar 6 ani câștigă 11 milioane de dolari pe an! Părinții sunt cu ochii pe el mai mult decât copiii, uite cum face atâția bani:
Adpres Market

Este cel mai bogat copil din lume, la doar 6 ani câștigă 11 milioane de dolari pe an! Părinții sunt cu ochii pe el mai mult decât copiii, uite cum face atâția bani:

AdpresFM - Radio Online Stations  

În ceea ce privește celebritatea, Ryan se plasează pe locul 8, în topul celebrităților pe Youtube care fac cei mai mulți bani.

Canalul său, „Ryan ToysReview” a început în martie 2015, de atunci, milioane de părinți și copii au devenit fanii lui.

Ceea ce este și mai interesant este că cel care a venit cu ideea a fost chiar Ryan, care era și el un împătimit al clipurilor despre jucării, și și-a rugat părinții să îi facă și lui un canal pe celebrul site de videoclipuri, Youtube.

În prezent canalului băiatului are peste 10 milioane de persoane care-l urmăresc, mulți dintre ei fiind copii mai mari, sau mai mici decât Ryan, dar și părinți.

Ce face Ryan în filmulețe? Se joacă liber și cu voie bună cu jucării noi, încearcă mâncare nouă, merge la cumpărat de jucării, vizitează locuri pe care le iubesc copiii.

Nimic prea ieșit din comun, Ryan este filmat în timp ce se bucură de copilăria lui, și primește bani pentru asta!

Josh Cohen, de meserie analist, declară:

„Este cu siguranță cel mai tânăr star pe Youtube pe care l-am văzut vreodată. Când canalul a fost lansat, Ryan avea doar 3 ani. Este cel mai mare fenomen de acest gen, și generează bilioane de vizualizări pe săptămână!

Nimeni nu vorbește despre asta, dar când acorzi puțină atenție fenomenului, înțelegi că e pur și simplu de necrezut!”

În ultimele 18 săptămâni, canalul lui Ryan a devenit cel mai popular din Statele Unite ale Americii, și al doilea cel mai popular din lume.

Un lucru fascinant și un fenomen care vorbește despre capitalismul din ziua de astăzi, dar și despre metodele creative prin care se pot face bani.

Publicația The Verge estimează că prin canalul său, Ryan câștigă doar din publicitate cel puțin 1 milion de dolari pe lună, și nu este singurul copil cu canal de Youtube, mai nou și fiica lui Irinel Columbeanu are unul!

Voi ce credeți despre acest mic star multimilionar? Iată un exemplu, pentru a vă putea da seama ce face de fapt Ryan pe Youtube:

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com