duminică 23 septembrie 2018 3:27 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Este ORDIN DE LA BRUXELLES. Cardul de sănătate A FOST PRIMUL şi acum MAI VINE O SCHIMBARE. Toţi românii sunt vizaţi.
Adpres Market

Este ORDIN DE LA BRUXELLES. Cardul de sănătate A FOST PRIMUL şi acum MAI VINE O SCHIMBARE. Toţi românii sunt vizaţi.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Conform unui comunicat emis de Comisia Europeană, 80 de milioane de cetăţeni din Europa nu au cărţi de identitate care să poată fi scanate. În același timp, se propune ca actele să conţină înregistrările amprentelor digitale şi a imaginii faciale a posesorului, la fel ca paşapoartele.

Potrivit agenţiei europene de protecţie a frontierelor, România este pe primul loc în ce priveşte numărul de documente falsificate, urmată de Italia şi Grecia.

Cartea electronică de identitate va permite titularului autentificarea în sisteme informatice ale MAI, în sisteme informatice ale administraţiei publice, precum şi în alte sisteme informatice, stabilite prin hotărâre a Guvernului, şi utilizarea semnăturii electronice extinse bazate pe certificat calificat.

Titularul unui document electronic se va putea autentifica on-line, pentru a beneficia de diverse servicii electronice precum bancare, fiscale, sociale, financiare, educaţie etc.

Sursa:evz.ro

Articolul Este ORDIN DE LA BRUXELLES. Cardul de sănătate A FOST PRIMUL şi acum MAI VINE O SCHIMBARE. Toţi românii sunt vizaţi. apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com