Social Media

Ești cretină! Acesta este mesajul vulgar al Deliei Matache pe internet în Săptămâna Mare

Delia Matache a criticat dur o fană care, se pare, că a călcat-o destul de tare pe coadă. Aceasta nu se teme să-și spună părerea oricât de dură ar fi.

mesajul vulgar al Deliei Matache pe

Delia Matache se numără printre vedetele de la noi care nu se ascund după degete și vor spune întotdeauna ceea ce gândesc. Frumosa cântăreață nu se abține atunci când este călcată pe coadă, astfel că nici de data aceasta nu a făcut excepție. Cântăreața a oferit replica dură unei fane pe rețelele de socializare în urma unui comentariu care a deranjat-o destul de mult, se pare.

Delia nu ține cont de părerile celor din jur, trăiește după bunul plac și spune lucrurilor pe nume ori de cât ori își dorește.

„Țara arde și baba se piaptănă”, a fost replica răutăcioasă a unei fane la o poză pe care Delia a urcat-o pe Instagram de curând. Vedeta s-a văzut cu totul deranjată de această intervenție, astfel că nu a lăsat lucrurile de izbeliște.

„Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”…, a fost replica pe care Delia Matache a oferit-o urmăritoarei ei.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.