Social Media

Eşti liber cu adevărat când crezi mai mult în tine și mai puțin în ce-ți spun alții

“Nu lăsa pe alții să îți spună ce nu poți face. Nu lăsa limitele altora să îți limiteze viziunea. Dacă îți poți înlătura auto-îndoiala și crezi în tine, poți atinge ceea ce nu ai crezut niciodată posibil “(Roy T. Bennett)

Dacă vei crede cu adevărat că totul este posibil atunci chiar aşa şi va fi. Te îndemn să crezi în asta cu toată fiiţa ta pentru că doar tu eşti cel care construieşte realitatea pe care o trăieşti, scrie sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro.

Oamenii pe care îi cunoşti sau îţi sunt alături fie te vor susţine în ceea ce faci, fie te vor critica, fie îţi vor pune beţe în roate sau vor fi indiferenţi. Nu contează.

Contează tu ce vrei şi ce-ţi doreşti să construieşti iar rezultatele vor veni neapărat şi te vor surprinde şi asta se va întîmpla pentru că într-o zi tu ai decis să crezi mai mult în tine şi te-ai apucat să construieşti altceva.

Ești cu adevărat liber atunci când crezi în tine, îți pasă de tine, de visele tale, de propria ta viață.

Parerea oamenilor de obicei se schimba și in functie de interese, de aceea nu prea contează ce cred sau ce zic oamenii despre tine.

Tu ,bucura-te de tine , crede in tine, fa ceea ce iti place si ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine!

Sursa – Secretele.com

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.