Actualitate

,,EU ȘI SOȚUL MEU NU PUTEAM FACE COPII ȘI…”

Un medic dintr-o clinică de fertilitate din Mississippi a avut și el parte de un șoc atunci când a descoperit ce era în neregulă cu un cuplu care venise la el pentru că nu puteau avea copii, el a fost nevoit să le dea o veste foarte proastă.

Cei doi veniseră la clinică fiindcă doreau să conceapă un copil și voiau mai multe informații despre procesul de fertilizare in vitro. Medicul le-a făcut analize detaliate de sânge, printre care și câteva teste ADN de rutină, dar nu se aștepta să descopere așa ceva.

Rezultatele arătau că cei doi, cărora nu le-au fost făcute publice identitățile, erau gemeni biologici. La început doctorul credea că există doar o legătură de rudenie, probabil veri de gradul I. IAtă ce a declarat chiar el: ,,Însă când am privit mostrele de ADN mai de aproape, am observat că erau mult prea multe asemănări. Astfel mi-am dat seama că cei doi sunt gemeni”.

Așa se face că, la următoarea întâlnire, a trebuit să le dea vestea dureroasă. Medicul a povestit: ,,Soțul a spus că multe persoane au remarcat că el și soția au aceeași zi de naștere, că arată la fel, însă totul a fost pus pe seama unei coincidențe”.

Iată care este explicația pentru această cruntă coincidență care le-a distrus viețile: părinții lor biologici muriseră într-un accident, atunci când ei erau mici, dar niciun membru al familiei nu a dorit să îi adopte, de aceea au intrat în grija statului, fiind în cele din urmă adoptați de familii separate. Din cauza unei erori de completare, nicio familie nu a știut că adoptă un micuț care mai are și un frate geamăn.

Cei doi se întâlniseră încă din facultate și au descoperit că au multe lucruri în comun, ceea ce i-a apropiat rapid foarte mult. Acum ei urmează să ia o decizie cu privire la relație.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.