sâmbătă 18 august 2018 6:22 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / ”Eu vreau sa prezint trofeul oamenilor!”. Simona Halep ar fi avertizat-o pe Firea ca nu vrea sa se afiseze cu politicieni!
Adpres Market

”Eu vreau sa prezint trofeul oamenilor!”. Simona Halep ar fi avertizat-o pe Firea ca nu vrea sa se afiseze cu politicieni!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul câştigat la Roland Garros, a adus multe controverse.

Gabriela Firea a fost huiduită copios de de cei peste 15.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională. Libertatea anunţă că Simona Halep nu şi-a dorit să iasă pe gazon alături de Primarul General. Campioana nu a vrut astfel să se afişeze alături de politicieni.

”EU VREAU SĂ PREZINT TROFEUL OAMENILOR. CER SĂ INTRĂM PE RÂND ÎN SCENĂ. ÎMI DAȚI CE AVEȚI DE DAT ȘI CU ASTA BASTA”, AR FI FOST MESAJUL SIMONEI PENTRU GABRIELA FIREA.

Totuşi, chiar dacă a fost sfătuită să nu urce pe scenă, pentru că ar putea avea de suferit, Firea nu a respectat nici dorinţa Simonei şi a intrat pe stadion în acelaşi timp cu sportiva de 26 de ani.

Primarul general i-a oferit Simonei o plachetă şi cheia oraşului, însă apoi a părăsit arena înainte de finalul ceremoniei, dezamăgită de reacția suporterilor. Înainte de acest eveniment, Marcel Pavel și Luminița Anghel au intonat imnul României.

„Sunt foarte emoţionată, nu m-am aşteptat la aşa ceva. E un moment deosebit şi sunt foarte mândră că sunt româncă. Mereu am crezut că, chiar dacă provin dintr-o ţară mai micuţă se poate face performantă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, de un public numeros pe oriunde merg”, a spus Simona Halep în faţa fanilor prezenţi pe Naţional Arena.

O inregistrare video realizata in culisele Arenei Nationale, inainte ca Simona Halep sa intre pe teren, o arata pe Gabriela Firea straduindu-se sa fie in centrul atentiei. Simona Halep sta la margine, vadit jenata.

Dupa cum se vede din imagini, Firea vrea sa acapareze atentia tuturor. Mai mult, o forteaza pe Simona Halep, care statea jenata la margine, sa faca poze cu una dintre cunostintele ei, o femeie de afaceri importanta din zona Pipera-Voluntari.

„EA DIRIJEAZA, EA ORGANIZEAZA, EA VORBESTE CEL MAI TARE, EA II SPUNE SIMONEI PANA SI CUM SA POZEZE CU COPIII AFACERISTILOR DE CURTE, BAGATI PE USA DIN DOS (IN CAZUL DE FATA OLGA GUDYNN, MARE PROPRIETAREASA DE PIPERA-VOLUNTARI DE GRADINITE SI SCOLI PRIVATE UNDE ISI DUC PARVENITII URMASII SA INVETE, PE BANI MULTI, MAI PUTIN CA LA SCOLILE DE STAT)”, A COMENTAT JURNALISTA CAMELIA TABACU PE FACEBOOK.

Firea a fost apoi copios huiduita de cei peste 20.000 de oameni care au venit la Arena Nationala sa o vada pe Simona Halep.

Sursa: Digisport.ro

Citeste si : Se fac angajari in armata! Ce posturi sunt vacante, care sunt cerinţele şi ce salarii vor primi ofiţerii

Statul Major al Forţelor Terestre din Ministerul Apărării Naţionale (MApN) lansează campania de angajări de personal înalt specializat şi organizează concursuri de ocupare a unor funcţii prevăzute cu grade de ofiţeri sau subofiţeri.

Este vorba de chemarea/rechemarea în activitate a unor persoane pentru ocuparea unor funcţii de specialişti în domeniul juridic, relaţii publice, comunicaţii, informatică, control intern, logistic, HR, securitate şi sănătate în muncă, sociologie sau psihologie. Mai sunt vizaţi, printre altele, experţi în rachete, avioane fără pilot şi radiolocaţie.

Înscrierile se încheie pe 22 iunie, iar pe 29 iunie – după ce sunt verificate dosarele – se fac publice numele celor acceptaţi la concurs. Apoi, până pe 20 iulie se efectuează examinarea medicală şi evaluările psihologice şi fizice la care candidatul poate primi calificativul ADMIS sau RESPINS. Pe 25 iulie, cei care trec şi de această etapă dau examenul scris, iar rezultatele finale sunt afişate cinci zile mai târziu.

Criterii generale de angajare

Vârsta candidaţilor trebuie să fie între 18 şi 50 de ani. Cei care vor să ocupe o funcţie de ofiţer trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care aplică.

Pentru cei care vor să aplice pentru aceste funcţii de înaltă specializare în MApN reprezentanţii instituţiei anunţă că mai există o serie de criterii generale pe care aceştia trebuie să le îndeplinească. Astfel, trebuie să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România de cel puţin 6 luni şi să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul.

Cum sunt plătiţi

În acest moment, solda lunară se compune dintr-o parte fixă alcătuită din solda de funcţie, solda de grad, gradaţii şi, după caz, solda de comandă şi o parte variabilă compusă din indemnizaţii, compensaţii, sporuri, prime, premii şi din alte drepturi salariale. Pentru corpul ofiţerilor salariile sunt de 2.271 de lei pentru un tânăr locotenent, 3.147 de lei pentru un căpitan şi 3.815 de lei pentru un maior. Mai este şi norma de hrană în valoare de 1.000 de lei.

La capitolul beneficii materiale pot fi încadrate din acest an şi diurnele duble pe care militarii le încasează în comparaţie cu alţi bugetari. Astfel dacă pleacă la o distanţă mai mare de 5 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă angajatul beneficiază, pe perioada executării acestor tipuri de misiuni, de suma zilnică de 85 de lei. Apoi, tot din acest an, militarii pleacă în concedii pe banii lor, urmând ca la întoarcere să deconteze cheltuielile în limita sume de 1.450 de lei.

Detalii puteti gasi la urmatorul link

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com