miercuri 17 octombrie 2018 7:08 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EVZ.RO FABULOS! | O femeie trebuie să primească 180.000 de euro despăgubiri de la un supermarket după ce i-a picat un bidon cu apă în cap!
Adpres Market
supermarket-1024x733

EVZ.RO FABULOS! | O femeie trebuie să primească 180.000 de euro despăgubiri de la un supermarket după ce i-a picat un bidon cu apă în cap!

AdpresFM - Radio Online Stations  
Thank you for shopping face down

Thank you for shopping face down

Incidentul s-a petrecut într-un hypermarket Metro din Băneasa. Compania a fost amendată cu 200.000 de lei, plus daune morale

Compania Metro România a fost condamnată penal de o instanță de judecată și declarată bună de plată după ce un bidon de 5 litri de apă a căzut în capul unui client. Femeia, în vârstă de 64 de ani, a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, compania fiind acuzată de vătămare corporală din culpă. În urma accidentului, clientei i s-au tasat mai multe vertebre cervicale. Accidentul s-a petrecut la sfârșitul anului 2012, în magazinul din Băneasa al Metro Cash & Carry Romania.

Compania a pretins în urma anchetei interne că nu se poate afla cine e angajatul responsabil de stivuirea defectuoasă a produsului.

Controale independente

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a demarat o serie de controale ulterioare accidentului și a constatat că probemele nu s-au remediat. Compania nici măcar nu s-a prezentat în fața instanței penale să se apere.

Pe 17 septembrie 2015, Curtea de Apel București a decis să condamne Metro la o amendă în cuantum de 200.000 de lei. În același timp judecătorii au decis ca hypermarketul, în paralel cu firma de asigurare, să plătească femeii lovite de bidonul de apă 2.000 de euro daune materiale și 180.000 de euro daune morale.

Prin aceeași decizie au fost despăgubite și spitalele unde a fost operată și tratată victima. 1.158 de lei pentru Spitalul Clinic de Urgență București și 9.963 de lei în favoarea părții civile Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni.

Hotărârea Curții de Apel București este definitivă.

Articolul integral îl puteți citi pe evz.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com