joi 20 septembrie 2018 11:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXATLON. BOMBĂ în SHOWBIZ. Se anunță o CONCURENȚĂ ACERBĂ între ULTIMELE VEDETE intrate în COMPETIȚIE
Adpres Market

EXATLON. BOMBĂ în SHOWBIZ. Se anunță o CONCURENȚĂ ACERBĂ între ULTIMELE VEDETE intrate în COMPETIȚIE

AdpresFM - Radio Online Stations  

Exatlon. Emisiunea care a ținut cu sufletul la gură mii de români revine în trei variante diferite în România. Mai multe televiziuni din țară au cumpărat formate asemănătoare cu emisiunea originală.

Posturile concurente Kanal D au cumpărat formate asemănătoare emisiunii „Exatlon”, făcând posibil ca pentru toamnă să fie anunțate nu mai puțin de trei reality show-uri de același tip la televiziunile din România.

Așadar, Antena 1 a achiziționat formatul grecesc Nomads , un show care îmbină probele fizice cu cele de supraviețuire, scrie B1.

Asemănările dintre formatul Nomads și „Exatlon” constau în faptul că, la început, miza pentru care se înfruntă concurenții este locul în care aceștia urmează să doarmă: tribul care câștigă va locui într-o vilă, cei clasați pe locul doi își vor petrece nopțile într-un sat, în timp ce ultimii vor fi nevoiți să doarmă direct pe plajă.

Emisiunea Nomads a fost difuzată de o televiziune din Grecia, la care au participat 21 de concurenți, pe parcursul a 21 de săptămâni, au fost împărțiți în trei triburi, și au trecut prin mai multe probe fizice în Filipine. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru un premiu de 150.000 de euro.

Articolul EXATLON. BOMBĂ în SHOWBIZ. Se anunță o CONCURENȚĂ ACERBĂ între ULTIMELE VEDETE intrate în COMPETIȚIE apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com