vineri 21 septembrie 2018 9:23 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXCLUSIV REPORTERVIRTUAL.RO S-a semnat! | Bobby Păunescu a cumpărat Studiourile MediaPRO, care se vor numi Studiourile București
Adpres Market
mediapro

EXCLUSIV REPORTERVIRTUAL.RO S-a semnat! | Bobby Păunescu a cumpărat Studiourile MediaPRO, care se vor numi Studiourile București

AdpresFM - Radio Online Stations  

mediaproO tranzacție pe marginea căreia s-au purtat negocieri timp de mai multe luni de zile a fost încheiată și parafată vineri, potrivit surselor noastre.

CME, compania-mamă a PRO TV în România, a vândut studiourile MediaPRO de la Buftea, cel mai mare studio de film din Europa Centrală și de Est.

Cumpărătorul este un grup româno-american, format din producători de film importanți, în frunte cu Bobby Păunescu – foto sus (producător și regizor), care este și co-acționar la postul B1 TV. Alături de el, Donald Kushner este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood și un cunoscut producător, care are la activ filme ca „Monster”, cu Charlize Theron, în rolul principal, producție premiată cu Oscar.

O mișcare importantă va fi, potrivit surselor noastre, schimbarea numelui studiourilor de la Buftea, de fapt o revenire la numele vechi, anterior deținerii lor de către compania PRO, respectiv  „Bucharest Film Studios”.

La Buftea lucrează acum în jur de 300 de angajați permanent.

Bobby Păunescu (40 de ani) este om de afaceri, producător și regizor. Deține casa de producție Mandragora împreună cu Anca și Cristi Puiu. El este de asemenea co-proprietar (50%) al postului de televiziune B1 TV, de a cărui lansare în 2001 s-a ocupat personal.

sursa: reportervirtual.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com