Sport

EXCLUSIV | Se dărâmă patinoarul lui Țiriac! Care e motivul

Ion Țiriac are serioase bătăi de cap la început de an! Patinoarul omului de afaceri din Otopeni ar urma să fie demolat. Țiriac a aflat despre acest demers, care prinde tot mai mult contur. De altfel, Gică Popescu a dat asigurări că vom avea un tren între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, care va face 16 minute.


„Dacă vom face calea ferată, ne vom prezenta foarte bine din punct de vedere al transportului. Vor exista, cred, două staţii (n.n. – între aeroport şi Bucureşti). Se va face 16 minute de la aeroportul Otopeni până la gara centrală. Va fi folosit şi aeroportul Băneasa. Totul trebuie să fie gata în mai 2020. Trebuie să avem mai multe posibilităţi de a scoate oamenii din aeroport şi de a-i duce către Bucureşti”, a spus Popescu, la Digi Sport.

„Să nu-mi bage trenul în patinoar, pentru că ar putea supăra câteva mii de copii”, avertiza Ion Țiriac, în vara anului trecut.

Citește pe realitateasportiva.net care este motivul care stă la baza acestei decizii radicale a statului român.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.