Social Media

Executata silit: Valentina Pelinel a fost executată silit din cauza unor rate la bancă pe care nu le-ar fi achitat.

Valentina Pelinel a fost executată silit din cauza unor rate la bancă pe care nu le-ar fi achitat. Din acest motiv, actuala soție a lui Cristian Borcea s-a trezit cu conturile blocate. În urmă cu mai mulți ani a făcut l-a ajutat pe fostul ei soț să facă împrumuturi la bancă, girând cu anumite proprietăți.

Valentina Pelinel a fost executată silit

Frumoasa blondă s-a văzut pusă într-o situație foarte inconfortabilă. La începutul lunii iulie anul curent, Valentina Pelinel a fost executată silit și i-au fost blocate conturile ca urmare a unui proces început pe vremea când încă era soția lui Cristian Boureanu.

Judecătoria Sectorului 3 București a admis astfel cererea de încuviințare a executării silite în cazul Valentinei Pelinel. Conform informațiilor apărute în spațiul public, un executor judecătoresc încearcă să recupereze parțial suma de 683000 de euro prin vânzarea unui teren de 5000 de metri pătrați, intravilan, evaluat la circa 280.000 de euro.

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au format, timp de nouă ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Divorțul s-a produs în anul 2013, iar mai apoi ambii și-au refăcut viața. Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea cu care a făcut trei copii, în timp ce Boureanu a început o relație cu Laura Dincă, de care s-a despărțit recent. Relația lor a durat 6 ani.

Anunțul despărțirii a fost făcut de către omul de afaceri.

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație, a anunțat Cristian Borcea.

Laura Dincă nu a vorbit despre despărțire. O apropiată a lor, Monica Tatoiu, a spus că este vorba despre diferențe de vârstă și de caste și că atunci când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.