Actualitate

Execuţie în stil mafiot. Adevărul despre moartea românului împuşcat în Costa Rica

Un român de 38 de ani, a fost împuşcat în plină stradă, pe un bulevard din Alajuelita – provincia San Jose, în Costa Rica de doi indivizii deghizaţi în angajaţi ai unei firme de livrări.

În același atac, a fost ucisă și o tânără care se afla în mașina românului. Victima este un cunoscut fotomodel din Costa Rica, a cărei activitate era foarte urmărită pe rețelele de socializare. Scena atacului a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, potrivit  transparentnews.ro

O cameră de supravegehere a surprins momentul în care unul dintre atacatori coboară de pe motocicletă şi trage maimulte gloanţe în autoturismul condus de român.

După atac, bărbatul înarmat s-a urcat înapoi pe motocicletă şi a dispărut împreună cu cel care îl însoţea.

„A luat foc maşina! Este un cuplu înăuntru. O femeie şi un bărbat sunt înăuntru. Să coboare, să coboare! Foarte rău, foarte rău! Se aprinde. Scoateţi femeia, scoateţi femeia!”

Martorii au sperat că românul şi modelul care îl însoţea mai pot fi salvaţi şi au încercat să stingă flăcările.

„Este viu! A încercat să rdice capul. Să vină ambulanța!”

echipaje de poliţie şi salvare, însă pentru roman şi prietena lui nu s-a mai putut face nimic.

Cu toate că la locul atacului au ajuns de urgenţă echipaje de poliţie şi salvare, cele două victime nu au mai putut fi salvate.

Reprezentant serviciu salvare: “Am găsit un bărbat, care era şoferul, cu mai multe răni provocate de gloanţe şi contuzii la cap şi o fată cu răni provicate de gloanţe. Nu aveau semne vitale şi s-a declarat decesul.”

Potrivit presei din Costa Rica, românul care a fost omorât ar fi fost implicat în trecut în traficul de droguri.

Românul ar fi fost prins în anul 2001pe aeroportul din Juan Santamaria în timp ce încerca să scoată din ţară 20 de kilograme de cocaină ascunse în containere de aluminiu.

Tânără de 25 de ani care a fost ucisă în urma atacului armat a fost identificată de poliţie drept Raquel Gamboa Mora – un fotomodel care avea aproape 70.000 de urmăritori pe Instagram.

Tânărul ucis plecase din România acum aproape 20 de ani, după ce a terminat liceul sportiv din Oradea. Bărbatul ucis avea în Costa Rica o fetiţă de 3 ani.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.