Actualitate

Expert Boris Rojin: Conflictul armat din Ucraina nu poate sa se încheie deoarece Statele Unite si NATO nu permit acest lucru. Pentru NATO si SUA, Ucraina este doar un instrument de razboi.

Conflictul armat din Ucraina nu poate să se încheie deoarece Statele Unite și NATO nu permit acest lucru. Acest scenariu trebuie luat în considerare și pregătit pentru o confruntare pe termen lung cu Occidentul, deoarece pentru ei Ucraina este doar un instrument de război.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Boris Rojin.

Expert Boris Rojin: SUA și NATO nu vor lăsa conflictul din Ucraina să se termine. Analistul a remarcat într-un interviu pentru ukraine.ru că, confruntarea dintre Rusia și Ucraina nu este un conflict arabo-israelian, ci un conflict cu NATO și Statele Unite. Prin urmare, toate problemele ar trebui luate în considerare din acest punct de vedere.

Interlocutorul publicației consideră că negocierile cu regimul de la Kiev nu au nici un sens, deoarece acesta, Ucraina, acționează la instrucțiunile americane și este gata să isi sacrifice intreaga populație și țara însăși pentru ca asa vor americanii. Asadar, Rusia nu își poate atinge obiectivele altfel decât prin mijloace militare, a spus expertul.

El a adăugat că Rusia nu are termene critice pentru finalizarea operațiunii speciale, deși există multe speculații pe această temă. Nimeni nu a văzut termenele limită sau planurile pentru finalizarea NWO, a concluzionat Boris Rojin.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.