joi 15 noiembrie 2018 5:06 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Expertiza în cazul gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, la final
Adpres Market

Expertiza în cazul gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, la final

AdpresFM - Radio Online Stations  


Stadionul “Ion Oblemenco”
Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a anunțat că expertiza realizată în cazul gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco a scos în evidență faptul că în această situație existau două probleme, una legată de pânza freatică, cealaltă de calitatea apei folosite, autoritățile luând măsurile ce se impun pentru rezolvarea acestora, potrivit realitateadecraiova.net.


Edilul Mihail Genoiu a spus că experții au concluzionat că pânza freatică este foarte sus, motiv pentru care au fost recomandate pompe speciale și, de asemenea, apa pe care o foloseau la udatul gazonului conținea substanțe care afectează planta, fiind schimbată sursa de alimentare.

„În ceea ce privește situația gazonului, au rezultat, în urma expertizei, două probleme. Prima se referă la pânza freatică, în sensul că este foarte sus și din acest motiv trebuie ținută sub control cu acele pompe speciale. Cea de-a doua problemă se referă la calitatea apei care era folosită pentru a se uda iarba. Apa era extrasă din  pânza freatică și acea apă conține minerale și substanțe care afectează planta. S-a trecut la udarea gazonului cu apă de la sistemul de alimentare public. În rest, trebuie să se respecte toate indicațiile din cartea tehnică. Partea bună este că la ora actuală gazonul arată mai bine, situația s-a îmbunătățit și sperăm că atâta vreme cât vom respecta recomandările experților nu vor mai apărea probleme. Nu se pune problema înlocuirii gazonului”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Mai multe pe  realitateadecraiova.net.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com