Actualitate

Explozia cazurilor de coronavirus prelungește cu trei luni ”starea de catastrofă”

Infecțiile cu noul coronavirus continuă să crească în numeroase țări, mai ales acolo unde  relaxarea a venit prea devreme sau unde boala nu a fost luată în serios. Autoritățile din Chile au decis prelungirea ”stării de excepție constituțională în caz de catastrofă” pentru alte trei luni.

Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării, Alberto Esina, care a declarat că prelungirea ”este pentru a proteja viețile chilienilor”.

Starea de catastrofă naţională, decretată pentru prima dată la 18 martie, permite menţinerea interdicţiei de deplasare pe timp de noapte şi instaurarea carantinei.

Această decizie vine după ce în Chile s-au înregistrat nu mai puțin de 179.436 de cazuri, dintre care 3.362 de decese, scrie a1.ro

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.